Leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina van groep 8.

Groep 8 is natuurlijk een heel bijzonder leerjaar omdat dit het laatste jaar is op de basisschool.

Gedurende dit schooljaar zullen we ons voorbereiden op de stap naar het voortgezet onderwijs.

Aan het begin van het schooljaar formuleren we onze persoonlijke leerdoelen voor het aankomende jaar waar we stapsgewijs aan zullen werken. We zullen in groep 8 veel bezig zijn met coöperatief leren. We zitten in tafelgroepjes, doen verwerkingsopdrachten veelal in groepjes en maken groepswerkstukken/ projecten.

Verder brengen we meerdere bezoekjes aan het Dollard College. We doen daar een lessencarroussel en zullen er technieklessen volgen.

Belangrijke aandachtspunten in groep 8 :

• Respect voor elkaar
  • Samenwerken
  • Leren plannen
  • Verantwoordelijkheid nemen

Van maandag t/m vrijdag zal juf Jolanda Schipper voor de klas staan.

Natuurlijk zal er ook dit jaar na de eind Cito weer keihard gewerkt worden aan de eindmusical waarin de leerlingen voor de allerlaatste keer gaan knallen op het podium én gaan we natuurlijk weer gezellig samen op schoolreis.

We hopen er met z’n allen weer een enorm leuk, leerzaam, creatief en productief jaar van te maken.

SOOOG Magazine oktober 2023

Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante artikelen.

SOOOG Courant

Met trots delen wij de ‘SOOOG Courant 2022’, de publieksversie van het bestuursverslag. Met deze courant legt SOOOG verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen kalenderjaar.

MijnSchool is weer geopend.

Goedemorgen, U kunt vanaf vandaag weer gebruik maken van de MijnSchoolomgeving. Inmiddels heeft 99% van de ouders/verzorgers minimaal een account aangemaakt.

Directeur: Dhr. Jaap Spelde