Welkom op de pagina van groep 6.

In groep 6 behoor je tot de “grote” kinderen van de school. Je bent nu een bovenbouwer! Je mag niet alleen naar de discoavond, maar er zijn in de klas ook allerlei nieuwe dingen te leren. Bij meester Ronald de Lange en op dinsdag en donderdagmiddag bij meester Bert Jansen gaan jullie kennis maken met met nieuwe vakken als aardrijkskunde en geschiedenis.

Met rekenen gaan we veel aan de slag met breuken. Bij taal wordt het ontleden van zinnen steeds belangrijker.

Meester Ronald houdt erg van muziek en meester Bert is gek van de natuur, dus dat zit ook wel goed.

In groep 6 wordt het steeds belangrijker om zelf aan allerlei dingen te denken. Je wordt een beetje zelfstandiger!

We gaan er met z’n alleen een leuk en leerzaam jaar van maken!

KONINGSSPELEN

KONINGSSPELEN 2019

BEZOEK OBCP

DE VAL VAN SREBRENICA