Welkom op de pagina van groep 6.

In groep 6 behoor je tot de “grote” kinderen van de school. Je bent nu een bovenbouwer! Je mag niet alleen naar de discoavond, maar er zijn in de klas ook allerlei nieuwe dingen te leren. Bij meester Ronald de Lange, meester Steffan Goos en op dinsdag bij meester Bert Jansen gaan jullie kennis maken met met nieuwe vakken als aardrijkskunde en geschiedenis.

Met rekenen gaan we veel aan de slag met breuken. Bij taal wordt het ontleden van zinnen steeds belangrijker.

Meester Ronald houdt erg van muziek en meester Bert is gek van de natuur, dus dat zit ook wel goed.

In groep 6 wordt het steeds belangrijker om zelf aan allerlei dingen te denken. Je wordt een beetje zelfstandiger!

We gaan er met z’n alleen een leuk en leerzaam jaar van maken!

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

MEESTER JANSEN ZWAAIT AF

Het Kindcentrum Feiko Clock neemt afscheid van meester Bert Jansen

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodz…