Welkom op de pagina van groep 6.

In groep 6 behoor je tot de “grote” kinderen van de school. Je bent nu een bovenbouwer! Je mag niet alleen naar de discoavond, maar er zijn in de klas ook allerlei nieuwe dingen te leren. Bij meester Ronald de Lange en op dinsdag en donderdagmiddag bij meester Bert Jansen gaan jullie kennis maken met met nieuwe vakken als aardrijkskunde en geschiedenis.

Met rekenen gaan we veel aan de slag met breuken. Bij taal wordt het ontleden van zinnen steeds belangrijker.

Meester Ronald houdt erg van muziek en meester Bert is gek van de natuur, dus dat zit ook wel goed.

In groep 6 wordt het steeds belangrijker om zelf aan allerlei dingen te denken. Je wordt een beetje zelfstandiger!

We gaan er met z’n alleen een leuk en leerzaam jaar van maken!

Informatieve ouderavond MR: seksuele ontwikkeling en opvoeding.

Op dinsdag 12 maart 2019 organiseert de MR een informatieve ouderavond met als thema: seksuele ontwikkeling en opvoeding. De avond begint om 19:30 uur en de inloop met koffie en thee begint vanaf 19:15 uur.

SOOOG Magazine 1e editie 2019

De uitdaging van de verandering Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze maatschappij volop in beweging is en verandert. Wat …

(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

Na FC Groningen en Donar heeft SOOOG dit schooljaar de sportieve samenwerking gezocht met Abiant Lycurgus. Het doel van onze samenwerking is onze leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 wederom een (TOP)sportbeleving te bieden. Dit schooljaar staat volleybal centraal.

OBS Feiko Clockschool