Welkom op de pagina van groep A.

Heel veel kinderen bij elkaar,

oh, wat leuk… wat doe je daar?

Spelen in de huishoek,

Plaatjes kijken in een boek.

Verven met een grote kwast,

kijken of de puzzel past.

Samen leuke liedjes zingen

en in het speellokaal springen.

Water drinken uit de kraan,

even bij de juf gaan staan.

Op de computer een spelletje spelen,

bouwen met constructie en samen delen.

Dat is nog maar een beetje van wat we hier echt allemaal doen,

wij tellen ook tot 10 en leren de kleuren van rood tot groen.

Juf Trijnie ( ma,di,woe).

Juf Els ( do,vrij).

Daarnaast werken wij met de methode Schatkist 3

Deze nieuwe methode maakt individuele observaties binnen de groep mogelijk.

Daardoor kunnen wij kindgericht inspelen op de individuele behoeften van het kind. Elke kleuter is anders en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Wij houden rekening met die verschillen en bieden zo een verantwoord en passend onderwijs voor elke kleuter.

Met deze methode gaan kleuters spelenderwijs de wereld om zich heen begrijpen door onderzoekend en ontwerpend te leren.

Schatkist 3 is een geïntegreerde totaalmethode. Dat wil zeggen dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen. Zoals; Taal / Rekenen / Sociaal-emotionele ontwikkeling /Motoriek / Kunstzinnige vorming / Wetenschap en technologie / wereldoriëntatie. Het is interactief, speels en leerzaam. Dit maakt leren voor kleuters nog leuker. Binnen de methode is er volop ruimte voor flexibiliteit en eigen invulling.

Belangrijk is het groepsgevoel respect hebben voor elkaar hoort erbij.

Juf Els en Juf Trijnie.

Oud papier

Op 1 november is  er 380 kg oud papier door u, Noordster en de school ingeleverd.Daar krijgen we € 18,53 voor.Bedankt voor uw oud papier. Op 18 december staat er wederom een container bij school.

Hét professionaliseringsevent “SOOOG maakt het verschil!” groot succes.

Afgelopen dinsdag 6 november organiseerde Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen voor al haar werknemers en genodigden een inspirerende dag over toekomstgericht lesgeven. Bezoekers kregen van zeven bekende sprekers een kijkje in de toekomst van onderwijsland.  Het was volle bak in Cul…

Oud papier

Op 30 oktober is er door de ouders,  v.v. Noordster en school 410 kg oud papier ingezameld.De opbrengst voor school is € 19,99. Bedankt voor uw oud papier!   Op dinsdag 18 december staat de container weer bij school.

OBS Feiko Clockschool