MijnSchool is weer geopend.

Goedemorgen,

U kunt vanaf vandaag weer gebruik maken van de MijnSchoolomgeving.
 Inmiddels heeft 99% van de ouders/verzorgers minimaal een account aangemaakt.

Er is ook een app beschikbaar voor IOS en/of Android. De app heeft echter minder mogelijkheden.
Ik raad u dan ook aan om de MijnSchoolomgeving via uw browser te gebruiken op uw smartphone/tablet/laptop/pc.
Mocht u de app willen installeren vraagt men om een schoolcode. Deze code is 11RY00.

Hierbij een verzoek om even goed te kijken naar de gegevens die in het systeem zijn. Kloppen uw gegevens nog zoals adres, telefoonnummer en emailadres? Mocht dit veranderd zijn, dan kunt u dit zelf wijzigen binnen de MijnSchoolomgeving. Onze administratrice krijgt hiervan dan automatisch een bericht en zij zal dit binnen ons leerlingvolgsysteem gaan aanpassen.

Veel plezier bij het gebruik van de MijnSchoolomgeving.

Met vriendelijke groeten,

M. van der Laan
IB/ICT Feiko Clockschool

Ieder kind heeft beweegtalent

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…