AC

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit een groep enthousiaste moeders die helpen met het organiseren van activiteiten samen met de leerkrachten van school. Vaak is de AC bij de activiteiten zelf ook aanwezig om te helpen, om de kinderen iets te eten en drinken te geven of om te zorgen dat er iets te drinken en eten gekocht kan worden. Er wordt ook geregeld dat wanneer er niet genoeg begeleiders aanwezig zijn er extra ouders worden ingezet om te helpen.

De school wordt in thema versierd door de AC. Er worden boodschappen gehaald door de AC. Er wordt regelmatig overlegd wat er op het programma staat en wat er verder geregeld moet worden.

Voorbeelden van activiteiten die we organiseren zijn het Halloweenfeest, nationaal schoolontbijt, sinterklaasfeest, kleuterpicknick en we zorgen voor drinken bij de avondvierdaagse. Bij de jaarafsluitingen staan we altijd achter de bar.

Verkiezingen

Op maandag 19 november 2018 zijn er verkiezingen geweest voor de Activiteitencommissie. Er waren 4 kandidaten voor de AC en het aantal beschikbare plaatsen was slechts 2. Tijdens de zakelijke ouderavond werd een stemronde gehouden. Gekozen zijn mevr. Nicole Cremers-Harms en mevr. Carmen Sijp.

Samenstelling Activiteitencommissie:

Mevr. Lilian Talens, mevr. Nicole Cremers-Harms, mevr. Carmen Sijp.mevr. Alida Hoogakker, mevr. Anouk Wiekens, mevrouw Joke Zevenboom, mevr.  Renate Mulder, mevr. Tineke Bijl en mevr. Betsie Lemming.

OBS Feiko Clockschool