SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - januari 2021

Gepubliceerd op: , door: SOOOG

De lockdown wordt, zoals we gisteravond in de persconferentie hebben gehoord, met drie weken verlengd. Onze scholen blijven voorlopig dus nog gesloten. Dit is wederom een ingrijpend besluit voor iedereen: kinderen, ouders en leerkrachten. Het vraagt van ons allen veel en met elkaar kunnen we op deze manier er wel voor zorgen dat het virus zo weinig mogelijk kans krijgt zich te verspreiden.

Graag informeren wij u in onderstaande brief over afstandsonderwijs en de noodopvang:

Informatiebrief ouder(s)/verzorger(s) - januari 2021 (PDF)

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodz…

MijnSchool is weer geopend.

Goedemorgen, U kunt vanaf vandaag weer gebruik maken van de MijnSchoolomgeving. Inmiddels heeft 99% van de ouders/verzorgers minimaal een account aangemaakt.