Nieuws van het CJG

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Wat zijn we met z’n allen in een vreemde situatie beland.

U wordt zonder aankondiging in de rol van meester, juf of docent gezet en iedereen zit ineens thuis, dat valt niet mee.

Wij hopen dat u er enigszins ontspannen mee om kunt gaan. Natuurlijk doet iedereen zijn best, maar als het niet lukt, lukt het even niet. Blijf vooral die ontspanning houden, daar zijn u en uw kind bij gebaat.

We dachten de afgelopen dagen aan ouders met kinderen die sowieso al moeilijk om kunnen omgaan met veranderingen, het zal niet altijd meevallen om de sfeer dan goed te houden. De eerste dagen lijkt het nog leuk, maar we horen van meer ouders dat het toch tegenvalt.

Iedereen is beperkt in zijn bewegingsvrijheid en dit kan irritatie opleveren.

Voor kinderen van de basisschool, maar ook voor pubers is het lastig om thuis te werken, ook van hen zal het extra inzet vragen.

Wilt u even sparren, even iemand die met u meedenkt dan zijn wij bereikbaar voor u en ook voor uw kinderen/jongeren.

Mocht u ideeën of tips voor ons hebben dan horen we dat ook graag van u.

Vriendelijke groet,

Schoolmaatschappelijk werkers

Minke Nagel 06-12717293 (ma woe do)

Michelle van der Velde 06-51499930 (di do vr)

Janneke de Jonge 06-15957523 (di woe do)

U kunt ook bellen via  het algemeen nummer: 0597-645000

Op dit nummer zijn ook onze collega’s bereikbaar voor vragen en voor alle leeftijden.

Ook onze collega’s denken graag met uw mee!

Ieder kind heeft beweegtalent

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…