Terug naar Nieuws

Nieuw aanbod op Kindcentrum Feiko Clock: Kiestraining voor kinderen van gescheiden ouders.

Gepubliceerd op: , door: OBS feikoclock

Geachte ouders/verzorgers,

Binnenkort kunnen we in samenwerking met het schoolmaatschappelijk werk starten met Kiestraining voor kinderen van gescheiden ouders. In bijgevoegde informatiebrief kunt u alle relevante informatie lezen en ook de bijbehorende folder staat in de bijlage van dit bericht.

 

De Kiestraining bestaat uit een startbijeenkomst op donderdag 27 februari en daarna bestaat het uit 8 bijeenkomsten op donderdagmiddag onder schooltijd. De training wordt aangeboden binnen ons Kindcentrum.

 

Wij zijn erg blij dat we u dit, onder schooltijd, kunnen aanbieden in samenwerking met het schoolmaatschappelijk werk.

 

U kunt zich via de mail tot en met donderdag 13 februari opgeven bij de Intern begeleider: m.vander.laan@sooog.nl.

Ieder kind heeft beweegtalent

Gepubliceerd door: SOOOG
Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG). 
 

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Gepubliceerd door: SOOOG
Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…
 

Kindcentrum Feiko Clock

Directrice: Mevr. Gerda Tepper

Sportlaan 10
9665 HT Oude Pekela

0597-613678

obsfeikoclock@sooog.nl