NATIONAAL SCHOOLONTBIJT

EEN GOED ONTBIJT IS DE BASIS

Donderdag 7 november stond het Nationale Schoolontbijt op het programma voor de leerlingen van het Kindcentrum Feiko Clock.

Gisteren, uitgerekend op de landelijke stakingsdag, werden de producten van het ontbijt geleverd. Dat weerhield de moeders van de activiteitencommissie er niet van om direct op school te verschijnen en alles goed voor te bereiden.

Om half negen uur werd in alle groepen een start gemaakt met het ontbijt. Er werd gezellig gegeten en de kinderen hadden zichtbaar veel plezier in deze manier van ontbijten.

Hopelijk wordt onze school volgend schooljaar ook weer ingeloot om mee te kunnen doen aan dit jaarlijks terugkerend evenement.

Deze mensen willen we heel erg bedanken voor het mogelijk maken van het Nationale Schoolontbijt.

Ouders van de AC en overige hulpouders.
Organisatie Nationaal Schoolontbijt

Groeten,

Team Kindcentrum Feiko Clock

Ieder kind heeft beweegtalent

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…