Terug naar Nieuws

NATIONAAL SCHOOLONTBIJT

Gepubliceerd op: , door: OBS feikoclock

EEN GOED ONTBIJT IS DE BASIS

Donderdag 7 november stond het Nationale Schoolontbijt op het programma voor de leerlingen van het Kindcentrum Feiko Clock.

Gisteren, uitgerekend op de landelijke stakingsdag, werden de producten van het ontbijt geleverd. Dat weerhield de moeders van de activiteitencommissie er niet van om direct op school te verschijnen en alles goed voor te bereiden.

Om half negen uur werd in alle groepen een start gemaakt met het ontbijt. Er werd gezellig gegeten en de kinderen hadden zichtbaar veel plezier in deze manier van ontbijten.

Hopelijk wordt onze school volgend schooljaar ook weer ingeloot om mee te kunnen doen aan dit jaarlijks terugkerend evenement.

Deze mensen willen we heel erg bedanken voor het mogelijk maken van het Nationale Schoolontbijt.

Ouders van de AC en overige hulpouders.
Organisatie Nationaal Schoolontbijt


Groeten,

Team Kindcentrum Feiko Clock 

Ieder kind heeft beweegtalent

Gepubliceerd door: SOOOG
Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG). 
 

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Gepubliceerd door: SOOOG
Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…
 

Kindcentrum Feiko Clock

Directrice: Mevr. Gerda Tepper

Sportlaan 10
9665 HT Oude Pekela

0597-613678

obsfeikoclock@sooog.nl