Movie Night groep 3, 4 en 5

Kinderen van groep 3, 4 en 5. Jullie zijn woensdag 12 oktober uitgenodigd voor een Movie Night in je eigen klaslokaal.

Een leuke filmavond met je klasgenoten. Gezellig met zijn allen onderuit gezakt een film kijken. Wij zorgen voor wat te drinken en te snacken.

Doe lekker je pyjama of onesie aan. Neem wat spullen mee om je eigen plekje te maken voor het grote scherm, zoals een kussen, deken, slaapzak of een kleed om op te zitten.

Het begint om 18.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen.

We moeten van tevoren weten hoeveel kinderen er komen. Vul het strookje in en geef het aan je juf of meester.

Hopelijk zien we je dan!

Groeten,

Juf Mariska (groep 3), juf Corien (groep 3), juf Mariska (groep 4), Meester Steffan (groep 5) en juf Sandy (groep 5)

Halloween Party groep 6, 7 en 8

Kinderen van groep 6, 7 en 8. Jullie zijn donderdag 13 oktober uitgenodigd voor een Halloween Party.

Drukmaar Scholierenloop

Beste ouders/verzorgers,