MEESTER JANSEN ZWAAIT AF

Het Kindcentrum Feiko Clock neemt afscheid van meester Bert Jansen

Meester Bert Jansen gaat na ruim veertig jaar met pensioen

Na ruim veertig jaar in het onderwijs, nam meester Bert Jansen vandaag afscheid om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. De geboren Winschoter werk al sinds mensenheugenis op de Feiko Clockschool en mag met recht een steunpilaar worden genoemd.

Ter gelegenheid van zijn afscheid, had hij voor de leerlingen, speciaal een poffertjeskraam geregeld om op een veilige en toch lekkere manier afscheid te nemen in deze onzekere Coronatijd.

Een feestelijk onthaal zat er dus niet in, maar een bezoek aan alle klassen gelukkig wel. Natuurlijk gebeurde dit coronaproof en zo lukte het om met alle klassen afzonderlijk van elkaar afscheid te nemen van hun geliefde meester.

Koning van de Natuur

Meester Bert Jansen zette zich op school naast zijn werk als groepsleerkracht altijd bijzonder in voor natuureducatie. De vogelhokjes, de uilenballen, vissen in de sloot en tal van andere projecten komen bovendrijven bij leerlingen en oud-leerlingen van de Feiko Clock.

Vandaag dus het afscheid van een fijne collega, een fantastische meester en vooral een warm en sociaal mens.

Namens alle collega's, AC en MR en ouders van het Kindcentrum Feiko Clock hopen wij dat meester Jansen en zijn vrouw heel lang mogen genieten van het welverdiende pensioen.

Ieder kind heeft beweegtalent

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…