KONINGSSPELEN

KONINGSSPELEN 2019

In heel Nederland werd vandaag door duizenden basisschoolleerlingen gesport en gegeten. Dit kwam omdat de traditionele Koningsspelen op het programma stonden. Zo ook bij ons op de Feiko Clockschool.

Deze ochtend werd begonnen met een ontbijt. Tijdens het eten werden de groepen bezocht door drie leden van de Oranje Bevrijding Comité Pekela. Nadat de boterhammen en de glazen melk waren verorberd, was het tijd voor een spelletjesochtend/middag. Met een strak en goed georganiseerd schema werd er sportief gestreden op deze gezellige, maar koude dag.

Namens de meesters en juffen willen we de vrijwilligers/spel bedanken voor hun inzet. Verder een dikke pluim voor Juf Truus, juf Sandy en meester Eddie voor de uitstekende organisatie. De leerlingen hebben genoten en daarmee  kunnen we terugkijken op een geslaagde activiteit.

Gr. Meester Bert

Banketstavenactie groot succes!

Beste ouders en leerlingen De banketstaven actie was weer een groot succes.

TECHNIEKLESSEN GROEP 8B OP HET DOLLARD COLLEGE

Groep 8B maakt kennis met techniek op het Dollard College.