Ieder kind heeft beweegtalent

Gepubliceerd op: , door: SOOOG

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

Deze naschoolse activiteiten worden aangeboden in Wedde, Pekela’s en Oldambt, samen goed voor 21 basisscholen. Binnen NSA is het doel dat kinderen minimaal 1x per week in de buurt kennis kunnen maken met een grote diversiteit aan sporten en dat ze weten bij welke verengingen ze hiervoor terecht kunnen. Op deze manier krijgen sportverenigingen de kans om zich te profileren en kunnen leerlingen hun eigen BeweegTALENT ontdekken.

Meer informatie over de naschoolse activiteiten en de samenwerking is hier te vinden.

Halloween 2021

Gezelligheid kent geen tijd.

Verkiezingen AC en MR-kamer van de KCR.

Beste ouders/verzorgers,