Herhaalde oproep Kiestraining.

Geachte ouders/verzorgers,

Binnenkort kunnen we in samenwerking met het schoolmaatschappelijk werk starten met Kiestraining voor kinderen van gescheiden ouders. In bijgevoegde informatiebrief kunt u alle relevante informatie lezen en ook de bijbehorende folder staat in de bijlage van dit bericht.

De Kiestraining bestaat uit een startbijeenkomst op donderdag 27 februari en daarna bestaat het uit 8 bijeenkomsten op donderdagmiddag onder schooltijd. De training wordt aangeboden binnen ons Kindcentrum.

Wij zijn erg blij dat we u dit, onder schooltijd, kunnen aanbieden in samenwerking met het schoolmaatschappelijk werk.

U kunt zich via de mail tot en met donderdag 13 februari opgeven bij de Intern begeleider: m.vander.laan@sooog.nl.

Ieder kind heeft beweegtalent

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG).

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…