Halloween 2021

Gezelligheid kent geen tijd.

Zonder QR codes, maar geheel volgens traditie stond op deze donderdag voor de herfstvakantie onze traditionele Halloweendisco voor de bovenbouw op het programma.

Het thema “HALLOWEEN” is al sinds jaar en dag een happening op de Feiko Clock. Door de complete kleutergymzaal om te toveren tot een waar griezelkasteel werd de basis wederom gelegd voor het griezelfeest. De activiteitencommissie heeft samen met leden van de MR hard gewerkt om wederom een fantastische ambiance te creëren tijdens deze discoavond.

Achteraf kunnen we concluderen  dat het hun dubbel en dwars is gelukt om er een geweldig feest te maken. Daarvoor verdienen deze mensen echt een welverdiend compliment!!

Aan het thema Halloween gaven ook de leerlingen wederom massaal gehoor, want veel kinderen waren prachtig geschminkt/verkleed. Dit in combinatie met een gezellige disco die als vanouds werd verzorgd door DJ Meester Mark maakte het plaatje helemaal compleet op ons Kindcentrum Feiko Clock  .

Met een groep van ongeveer zeventig kinderen (Groepen 6,7, 8A en 8B) was het weer een zeer geslaagde avond. Er werd door kinderen meegezongen op de bekendste nummers uit de Top 40. De beentjes gingen los op de dansvloer en de groepen acht hadden toegang tot de griezelkamer, die speciaal voor de schoolverlaters is.

Tijdens de disco liepen spoken, heksen en zombies rond om de disco Kings en Queens van de desbetreffende groepen  te zoeken. Om kwart over acht uur was het zover en werden en de beste danser en danseres bekendgemaakt. De jury koos uit alle groepen een tweetal winnaars, die zich een jaarlang King en Queen mogen noemen.

Na de plichtplegingen ging de disco weer volop verder en iedereen had het reuze naar de zin. Aan de gezichten kon je zien dat iedereen er veel plezier in had.

Zoals eerder genoemd was de muziek  weer perfect door de inzet van huis DJ Meester Mark. De aangeschafte verlichting zorgde voor de finishing touch.

Om half negen was het tijd om naar huis te gaan.

De kinderen, activiteitencommissie en leerkrachten kunnen terugkijken op een fantastische halloweendisco met nogmaals de welverdiende complimenten voor de activiteitencommissie, MR leden en overige vrijwilligers voor de "Griezelige sfeer".

Bekijk vanaf morgen de foto's van de disco op Mijnschool. Daar komen de foto`s op van deze activiteit te staan.

Gr. Meester Bert

Banketstavenactie groot succes!

Beste ouders en leerlingen De banketstaven actie was weer een groot succes.

TECHNIEKLESSEN GROEP 8B OP HET DOLLARD COLLEGE

Groep 8B maakt kennis met techniek op het Dollard College.