Groepswerk voor Kind In Een Scheiding

Beste ouders,

Vanuit de Badde gaan we van start met een KIES groep. Een groep voor kinderen van 7 t/m 12 jaar waarvan ouders gescheiden zijn.  (Kind In Een Scheiding)

In 8 bijeenkomsten van een uur doorlopen we als het ware het proces van de scheiding, waarbij elk kind een eigen situatie kan herkennen en/of naar voren kan brengen. Het gaat hierin vooral om het ‘lotgenotencontact’. KIES biedt kinderen een ‘eigen’ plek waar ze met leeftijdsgenoten in een vergelijkbare situatie – de scheiding van hun ouders – en onder begeleiding van 2 opgeleide KIES- coaches hun eigen verhaal kunnen doen over wat ze ervaren. Hierdoor krijgen ze inzicht in hun eigen situatie en gevoelens en vinden ze (h)erkenning bij elkaar. Voor kinderen is het belangrijk dat ze zich bewust kunnen worden van hun eigen mogelijkheden in het kunnen kiezen binnen de situatie waarin ze zich bevinden. Dit samen zorgt ervoor dat kinderen zich zo goed mogelijk kunnen blijven ontwikkelen.

Willen jullie je zoon of dochter aanmelden voor de KIES groep, dan kunnen jullie dit per mail of telefonisch doen via onderstaande mailadressen of telefoonnummers. In de mail graag vermelden:

-naam van het kind, geboortedatum, adres en telefoonnummer

Eén van onderstaande KIES coaches zal zo snel mogelijk contact opnemen met beide ouders om de aanmelding door te nemen en een afspraak te maken voor een intake gesprek, waarbij u als ouder ook kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor uw kind.

Data

Donderdag 28 Oktober willen we van start gaan in de Binding van 14:30 tot 15:30. We zullen proberen met alle ouders van de aangemelde kinderen een (intake) gesprek te plannen voor de groep van start gaat.

De data van de KIES bijeenkomsten op Donderdag van 14:30 tot 15:30 in de Binding, Sportlaan 4 te Oude Pekela zijn: 28 Oktober, 4 November, 11 November, 18 November, 25 November, 2 December, 9 December en 16 December

Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Minke Nagel (06-12717293) en Michelle van der Velde (06-51499930)

mnagel@debadde.nl en m.vandervelde@debadde.nl

Banketstavenactie groot succes!

Beste ouders en leerlingen De banketstaven actie was weer een groot succes.

TECHNIEKLESSEN GROEP 8B OP HET DOLLARD COLLEGE

Groep 8B maakt kennis met techniek op het Dollard College.