Terug naar Nieuws

Groep 7 on tour richting Summercamp Heino dag 3 27 juni 2018

Gepubliceerd op: , door: OBS feikoclock
Groep 7 on tour richting Summercamp Heino dag 3 27 juni 2018

 Het einde is in zicht...

Het was vanochtend ruim half 8 op de wekker voordat er geluid uit de slaapzalen kwam. De dagen ervoor hebben duidelijk hun tol geëist. Als verdwaalde zombies strompelden de meeste leerlingen één voor één van de trap en kregen ze te horen wat het programma van de laatste ochtend zou worden. Na de briefing werd eerst een bezoek gebracht aan het restaurant voor de bodem van vandaag. 

Tegen negen uur moest het dan echt gebeuren: De grote schoonmaak! Met vereende krachten werden de tassen en koffers weer volgepropt met alle vieze kleren, sokken en de overige meegenomen bagage. Vervolgens werd wederom een wandeltocht naar het restaurant gemaakt voor het maken van een lunchpakket. 

Weer terug bij het huis aangekomen, hadden we van tien uur tot en met twaalf uur nog de beschikking over het zwembad. Ondertussen werd het huisje geïnspecteerd door de mensen van het Summercamp. Nadat iedereen uit het zwembad terug was bij de bagage, stond de bus keurig gereed om ons richting Oude Pekela te brengen. 

We kunnen terugkijken op een fantastische schoolreis, waarbij niet één pleister werd geplakt, de zon onze vriend was, het eten heel goed en lekker was, en de leerlingen erg behulpzaam waren. En...   juf Mariska heeft leren klaverjassen en Rowan met het kaarten kampioen "pesten" is. 👍

Kortom een top schoolreis!!! 💪💪

Mike en Mariska heel erg bedankt voor de hulp en gezelligheid de afgelopen drie dagen!!

Gr. De leerlingen en meester

BEZOEK VAN DE GGD

Gepubliceerd door: OBS feikoclock
METEN EN WEGEN
 

Klasdoorbrekend werken

Gepubliceerd door: OBS feikoclock
Groepen 5 t/m 8
 

OBS Feiko Clockschool

Schoolcoördinator: Mevr. Gerda Tepper

Sportlaan 10
9665 HT Oude Pekela

0597-613678

obsfeikoclock@sooog.nl