Terug naar Nieuws

Foute Kersttruiendag

Gepubliceerd op: , door: OBS feikoclock

Aan alle kinderen van de Feiko Clock,

Op donderdag 19 december (de dag na het Kerstdiner) willen wij op school een foute kersttruiendag organiseren. Deze dag mag je (het hoeft dus niet) daarom met je kersttrui, muts, haarband of one size op school komen. Kortom niets is verplicht en (bijna) alles mag!

Naast dat dit natuurlijk heel grappig is, staan we ook stil bij de gedachte achter de kersttrui. Een aantal jaren geleden is namelijk de nationale foute kersttruiendag  door Save The Childeren bedacht om aandacht te hebben voor de duizenden kinderen in o.a. Syrië die de kou door oorlog niet kunnen ontvluchten.  

Ieder kind heeft beweegtalent

Gepubliceerd door: SOOOG
Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG) heeft met “BeweegTALENT” een doorlopend project op al haar basisscholen. De organisatie en uitvoering van dit naschoolse aanbod (NSA) is in handen van een sportcoach van Huis voor de Sport Groningen (HvdSG). 
 

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Gepubliceerd door: SOOOG
Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst g…
 

Kindcentrum Feiko Clock

Directrice: Mevr. Gerda Tepper

Sportlaan 10
9665 HT Oude Pekela

0597-613678

obsfeikoclock@sooog.nl