Terug naar Nieuws

Famous Feiko Halloweenparty

Gepubliceerd op: , door: OBS feikoclock

Vandaag was het weer zover.  De “Famous  Halloweendisco”  voor de leerlingen van de groepen 6 t/m 8 stond op het jaarprogramma. Voor dit feest mocht iedereen, die dit wilde zich verkleden. De dresscode stond natuurlijk in het teken van Halloween. De opkomst was ook dit jaar weer heel erg groot. Dit zorgde er mede voor dat er een gezellig sfeer hing. Veel kinderen hadden gehoor gegeven aan de dresscode. Daardoor  kwamen veel kinderen prachtig verkleed binnen en was het echt griezelen geblazen. Om kwart voor zeven startte DJ Meester Mark de muziek en barstte het feest los.

Gedurende de avond  werd er door kinderen gedanst om de titel "Disco King of Disco Queen van de Feiko Clockschool 2018. Een ware dansstrijd  barstte los op de muziek, die werd gedraaid door meester Mark. Verder liepen er spoken, heksen en kleine zombies rond. Natuurlijk was de griezelkamer weer een spannend onderdeel. Geheel volgens Feiko traditie mocht alleen groep 8  deze geheimzinnige kamer betreden. 

Tegen acht uur was het weer zover en werden, de disco King en disco Queen bekendgemaakt. Een keuze die door een officiële  jury werd verricht. Het was volgens de jury heel moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk gingen de prijzen naar Nawal (gr.7B ) en Luc (gr.8)

Aan de gezichten kon je zien dat iedereen er veel plezier in had. De muziek werd weer perfect verzorgd door  onze huis DJ Meester Mark.

Rond half negen was het dan toch echt weer tijd om naar huis te gaan. Met tevredenheid kunnen leerlingen, organisatie en leerkrachten  terugkijken op een super leuke Halloweendisco.  

Namens alle leerlingen en leerkrachten bedanken we de organisatie die bestond uit de volgende groep mensen:

Derkje Moed, Tineke Bijl, Alida Veldman, Lilian Talens, Gerda v/d Laan, Renate Mulder, Alida Hoogakker, Betsie Lemminga, Joke Zevenboom, Anouk Wiekens en Butcher.

Super geregeld!!!!

 

KONINGSSPELEN

Gepubliceerd door: OBS feikoclock
KONINGSSPELEN 2019
 

BEZOEK OBCP

Gepubliceerd door: OBS feikoclock
DE VAL VAN SREBRENICA
 

OBS Feiko Clockschool

Schoolcoördinator: Mevr. Gerda Tepper

Sportlaan 10
9665 HT Oude Pekela

0597-613678

obsfeikoclock@sooog.nl