(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

Na FC Groningen en Donar heeft SOOOG dit schooljaar de sportieve samenwerking gezocht met Abiant Lycurgus. Het doel van onze samenwerking is onze leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 wederom een (TOP)sportbeleving te bieden. Dit schooljaar staat volleybal centraal.

Het sportproject met Abiant Lycurgus is voor onze leerkrachten gestart met het bijwonen van de wedstrijd tegen TT Papendal. Na afloop van de wedstrijd heeft Arjan Taay, de coach van Abiant Lycurgus, de - speciaal voor SOOOG - ontwikkelde lessenserie nader toegelicht. Onze leerkrachten gaan de komende periode met deze lessen aan de slag en de laatste les zal worden verzorgd door Abiant Lycurgus. Het (TOP)sportproject SOOOG – Abiant Lycurgus wordt voor de groepen 7 en 8 op donderdag 11 april aanstaande met een Slot-Event afgesloten in de Eextahal van Scheemda.

Informatieve ouderavond MR: seksuele ontwikkeling en opvoeding.

Op dinsdag 12 maart 2019 organiseert de MR een informatieve ouderavond met als thema: seksuele ontwikkeling en opvoeding. De avond begint om 19:30 uur en de inloop met koffie en thee begint vanaf 19:15 uur.

SOOOG Magazine 1e editie 2019

De uitdaging van de verandering Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze maatschappij volop in beweging is en verandert. Wat …

Bezoek medewerker Kindertelefoon

DE KINDERTELEFOON